A bálnák gyógyítanak?

Drága egyetlen barátnőm ültette a bogarat a fülembe, és úgy éreztem, hogy ennek muszáj utánajárnom. Az köztudott és elfogadott dolog, hogy a delfinek gyógyító hatással bírnak az ember szervezetére, de a bálnákról eddig csak azt tudtam, hogy különleges énekük van. 
Nos, lássuk, mire jutottam!

Spirituális úton közelítve , az eredet:

"... Egyszer, sok ezer évvel ezelőtt, amikor az idő nem volt fontos, a Teremtő elhozott egy gyönyörű vidéket, amit a Föld síkján még sosem láttak azelőtt. Annak a közepén, amit ma Csendes-óceánnak hívnak, egy csodálatos helyet alkotott meg a hajdani patakoknak, bőséges tavaknak, fenséges hegyeknek és zöldellő völgyeknek...
... Így, ezen a helyen elkezdődött a Teremtő fejlődő energia erőinek utazása a ti földi síkotokon, amit néhányan egy nap Mu-nak, mások pedig Lemuriának hívnak....
 ... Az első teendő a Lemuriából származó ismeretek tárolása volt. Összehívták a gyűlést, a Bálnák Tanácsának nagy összejövetelét. Az oltalmazók, a látók, az angyalok, és más világokból származó királyok és királynők szintén részt vettek az egyik legnagyobb találkozón, melyről valaha is hallottunk, illetve melyet valaha is láttunk. Ezen a találkozón, a bálnák ezt mondták az emberi fénynek: „Megtartjuk fényeteket az elkövetkezendő időkben, mert oly nagy méltósággal kezeltetek minket, és meghagytátok nekünk a szabadságot, hogy úszhassunk az óceánban tisztán és szabadon. Megtesszük ezt, mert most utunk fényetek megtartása azért, hogy az evolúciótok következő szintjére fejlődjetek.”...
. ... A bálnáknak ezt mondták: „Ti lesztek a mi fényünk őrzői. Ha mindig megtartjátok tudásunkat, látni fogjuk, hogy útjaitok a vizekben mindig nyitva állnak számotokra, amíg részünkről ez lehetséges, de értsetek meg valamit, bálna barátaim: a nap el fog érkezni, amikor nem a tengerek isteneinek, hanem valami másnak fognak tekinteni titeket. A nap el fog jönni, amikor vadászni fognak rátok.” A bálnák mélyen elszomorodtak. Tudták azonban, hogy ez egy jó dolog. Tudták, hogy mit kell tenniük. Annak érdekében, hogy az emberi világ fejlődjön, nekik is fejlődniük kell. Ily módon az egyezség megszületett....

.... A bálnákban és a delfinekben található a nagy többsége annak az ismeretanyagotoknak, mely szükséges világotok átalakítási folyamatához.....  "

Forrás:
© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com; www.Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
A magyar nyelvű fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

Akit érdekel a teljes cikk, itt találhatja meg : Utazás Lemuriából Atlantiszba   
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/2009/08/utazas-lemuriabol-atlantiszba.html

Találtam még néhány magyar nyelvű oldalt, ám azok inkább a delfinekről írtak, így azután inkább áttértem a külföldi oldalakra. Itt sokkal többen írnak a bálnákról.

Például Ken Moorin arról ír, hogy amikor visszatért Irakból a szolgálatból, akkor nagyon depressziós és beteg volt, elment Maui-ra, ahol részt vett egy bálna figyelő túrán. Ezen a túrán teljesen elbűvölték a hatalmas és csodálatos lények. Visszatérte után gyakran kapott meditációiban gyönyörű üzeneteket a bálnáktól, melyek segítségével meg tudott gyógyulni. 
Élményeit könyvbe foglalta, amit sajnos egyenlőre csak angol nyelven lehet megvenni itt:
 Ken Moorin: Healing Whales  (Gyógyító bálnák ) http://www.amazon.com/gp/product/0981754805

A cikk Ken Moorintól itt olvasható :  A gyógyító bálnák csodája  
http://ezinearticles.com/?The-Miracle-of-the-Healing-Whales&id=4552906


Az Articlesbase oldalán egy nagyon tartalmas cikket találtam, mely arról szól, hogyan változtatta meg a cikk írójának a gondolkodását, érzelmeit egy bálnával való találkozás. Nagyon találó, ahogy zárja a cikkét: 

... Amikor az emberek bemennek a vízbe, és úsznak a delfinekkel és bálnákkal, ők már soha többé nem lesznek ugyanazok. Ők nem mehetnek vissza élni a régi életmódjukat. Az emberek emlékeznek arra, hogy ez  többet jelentett nekik. Rájönnek, hogy a teljes élet célja az, hogy az életet mélyebben kell élni , teljes mértékben, szenvedélyesen és vidáman.

Élet egyszerűen nem azt jelenti, élni nélküle.Az élet  jelentése  egy bizonyos rezgési frekvencia, amely vonz mindent, ami ugyanezen a frekvencián rezeg. Ez az üzenetük a delfineknek, a bálnáknak és az összes nagy szellemi mestereknek. És ez tényleg működik!
(A fordításom nem a legjobb, de a lényeg ez. )
 http://www.articlesbase.com/self-help-articles/dolphins-and-whales-gateways-to-healing-269729.html


Nagyon örülnék , ha többet is megtudhatnék erről a témáról. Mindent összegezve arra jutottam, hogy ha meditatív állapotban tudjuk fogadni a bálnák gyógyító frekvenciájának rezgései, akkor ráhangolódhatunk a gyógyító energiákra.

Ha tévednék, vagy valaki bővebb ismeretekkel rendelkezik ebben a témában, akkor nagy örömmel venném, ha átadná nekem az ismereteit.

Találtam néhány csodálatos videót, melyeken élvezhető a bálnák hangja, éneke. Fogadjátok szeretettel !

 Bálna éneke 2008.  - fantasztikus videó hangfelvétel .



Bálnák éneke



Bálnák, delfinek, csakrák



2011 a bálnák éve lesz 


A National Geographic fotósa  felfedi titkait a Hawaii hosszúszárnyú bálnáknak. Menj egy csodálatos bálnales túrára Mauira >>> http://www.articlesbase.com/videos/5min/21294038

 Végezetül egy gyönyörű nyugtató relaxáló zenét választottam. A bálnák éneke itt háttérbe szorul, de csodálatosan egészíti ki a zongora hangját. Remélem, Nektek is tetszeni fog annyira , mint nekem :)

Bálna dal szerenád


Nincsenek megjegyzések:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com