2012 - A kollektív spirituális átalakulás - Szabó Judit írása

Ismét körlevet kaptam a barátnőmtől, most a 2012-es változásokról volt szó benne. Nagyon érdekes cikk, mindenkinek jó szívvel ajánlom elolvasásra, megértésre, elfogadásra.
Eredetileg úgy terveztem, hogy bemásolom ide a cikket, de később észrevettem, hogy ez az írás Szabó Judit saját weblapján is megtalálható, nem csak úgy szabadon kering a nagy internetes éterben, úgyhogy inkább úgy döntöttem, hogy csak néhány gondolatébresztő és kedvcsináló sort másolok be, a többit pedig olvassátok el Szabó Judit honlapján eredetiben :)


"... Mivel olyan folyamaton megyünk végig, amely ritkán történik meg a Földön, és tudomásom szerint nincsenek írásos hagyományok, amelyek elmondják, hogy ilyenkor mit is kell tennie az embernek – ezért amit közreadok, azok a saját nézeteim és meglátásaim, nem pedig biztos magyarázatok és előrejelzések. ..."
"... A médiumi úton érkezett üzenetek szerint – amelyek az 1990-es évek elejétől kezdtek megszaporodni – a Föld és minden lakója egy erőteljes átalakulási folyamaton megy keresztül. Pontosabban kifejezve: lehetőséget kap egy igen jelentős és intenzív spirituális fejlődésre. Ez a folyamat alapvetően szellemi, de természetesen kihat a lelki és fizikai síkra is. Az átalakulás célja, hogy a bolygó és lakói a poláris tudatú, sűrű anyagi létből felemelkedjenek a viszonylag egységesebb tudatú, félanyagi létbe..."
"... Ki kell térnünk a 2012-es dátumra is. Miért is beszélünk konkrétan 2012-ről? 
Ennek legfőbb oka, hogy az utóbbi években elterjedt a köztudatban az, hogy a mayák naptárában 2012. dec. 21. az utolsó dátum, utána már nem számítanak időt. Részletes magyarázatot és indoklást nem hagytak ránk, így az a felfogás uralkodik, hogy utána már vagy nem lesz Föld, vagy nem lesz idő. De reméljük, hogy lesz Föld, és egy új korszak veszi kezdetét. "

Nincsenek megjegyzések:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com