Szívmelengető egy nagyon bánatos léleknek

Tudom, hogy most megszakad a szíved, olyan bánatos és szomorú vagy. Nem érthetjük meg azokat az dolgokat, amik messze állnak a mi belső világunktól, becsületünktől, hitünktől.

De tudod Te is, hogy Te egy nagyon különleges ember vagy! Hiszen meg is mondták, hogy a sorsod is úgy van megírva, hogy egyedül éled le az életed. Ezt értelmezhetjük úgy is, hogy hiába van társad az életben, belül mégis mindig magányos maradsz. Olyan vagy mint egy apró kis sziget a hatalmas óceán közepén.

Neked küldöm ezt a szép dalt, hogy melengesse meg a sírós kis szívedet, és érezd át, hogy van aki szeret :)

Csukd be a szemed, és indítsd el ezt a zenét! Hangosítsd fel, amennyire lehet, mert muszáj minden apró hangot is meghallanod!

Miközben szól a zene, képzeld magad a tenger partjára, és érezd ahogy a lágy szellő belekap a hajadba, simogatja az arcod és átjárja a tested. Kitárod a karod, és érzed a Nap sugarát, és felmelegíti a szíved. Lassan átveszed a zene dallamát, és táncot lejt minden gondolatod, és ez felszabadít a fájdalmas érzések alól.
A szabadság érzése átjár, és érezni fogod, hogy SZABAD VAGY !

Ha úgy érzed, ismételd meg, ahányszor csak akarod!


A dal: Andrea Bocelli "Por Ti Volare" - nekem ez a ZENE !

6 megjegyzés:

Mónika írta...

Köszönöm, köszönöm, köszönöm... :)

„Nézz önmagadra és embertársaidra egy angyal szemével, és gyönyörű, ragyogással és reménnyel teljes világot fogsz látni magad körül.”

Ez az egyik legnehezebb, de hinnem illetve hinnünk kell abban, hogy van még szeretet az emberek szívében és nem akarnak ártani nekünk úton-útfélén.

Szeretetteli öleléssel: Moncsi

Beatrix írta...

Szia Dia ! Szép a blogod , én is most hozok létre egyet . A segítségeddel találtam egy szép sablont . Hol és mit kell beállítanom , hogy a blogom megjelenjen a google keresőben és a blog.lap.hu -oldalon .

Válaszod előre is köszönöm szépen . Bea

Dia írta...

Köszi Beus a kedves szavaidat!
A google magától keres rá a blogodra, a lap.hu oldalakra viszont kérned kell a felvételedet. Töltsd ki a Linkajánlót minden olyan lap.hu-n, amire illik valamelyik bejegyzésed, írásod témája. Minél több lap.hu-ra felvesznek, annál szívesebben látja a blogodat a google is.
Sok sikert!

Husa írta...

Szia Dia!
Nagyon tetszik a blogod és te sablonoknál irt segítségeddel sikerült készítenem egy sajátot is.
Lenne egy kérésem hátha te tudsz ebben is segíteni!:) Tudnál ajánlani esetleg valami zenelejátszót blogra és megsúgni hogy hogyan kel azt beszerkeszteni?Válaszod előre is köszönöm!Husa aki szintén Dya:)

Dia írta...

Szia Dya!
Nagyon szépen köszönöm a dicséretet! Megnéztem a blogod, nagyon szuper lesz! Igazi nőcis blog:)
Konkrét zenelejátszót nem tudok, de! Ha belemászol az Elrendezés menüpontban az Oldalelemeknél a Modul hozzáadásába, és ott beírod a keresőbe, hogy music, kiad 114 db találatot. Pontosíthatsz is a keresőszón, és ki is próbálhatod, hogy melyik tetszik a modulok közül a legjobban. Végül mentsd el!
Írj, ha sikerül!
Üdv
Dia

Husa írta...

Szia Dia!Köszönöm a zenelejátszóval kapcsolatos segítséget!:)Egyenlőre még nem raktam fel de csemegézek köztük.Még egy parányi kérdés!Tudsz esetleg olyan oldalt vagy programot ahol saját naptárat lehetne készíteni blogra? Pl. van egy kép ami nagyon tetszik és azt megcsinálni naptárnak...Rengeteg oldalon mászkáltam és láttam szebbnél szebbeket de mégsem az igazi.Válaszod előre is köszönöm!Üdv Dya

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com