2011. Június – a Minden felismerése Önmagunkban

Barátnőmtől kaptam ezt a körlevelet , én pedig közzéteszem, hátha valakinek jól jöhet :) 
Nem tudom honnan származik az eredeti írás, ezért sajnos nem tudom feltüntetni a forrást.


A hónap mantrája:
BELŐLEM INDUL - MI BENNEM ÉR VÉGET
ÁTFOGOM MAGAMBAN A VÉGTELENSÉGET!


A hónap fontosabb energianapjai:


J ú n i u s  1 .  –  Istenember kódok aktiválása. Újabb Fénykódok nyílnak fel bennünk, melyek a Tudatosság következő lépcsőjéhez vezetnek minket. Ezek a kódok a szellemi tudás beengedését hivatottak beállítani és azokat az agyi programokat semlegesíteni, melyek a tagadás és az el nem fogadás blokkjaival zárták el az agyi fénycsatornákat. Ez bennünk gondolati hullámokat és zűrzavart idézhet elő, mert a tisztítás során a bedugult részeket kimossák. Figyeljünk oda szívünkkel, mi a saját tiszta gondolatunk és mi az, ami már nem hozzánk tartozik, nem szolgál minket, ezeket bocsássuk meg és adjuk át a Fénynek.
Néhány napig erőteljesebben lesz érezhető ez a tisztító munka. Koronacsakránknál folyamatosan bizsergést és nyomást érzékelhetünk valamint a fülek mögötti és tarkótáji területek is „zizeghetnek”.
Figyeljünk rá, hogy gyökércsakránk nyitva legyen és Földanyával tökéletes összeköttetésben legyünk. Lesznek olyan dolgok és energiák bennünk, melyek erre távoznak el… Ő fogadja vissza magához.


J ú n i u s   5 .  –  Napkapu nyílik, melyen keresztül a Krisztusi Rend Szeretetfényei áradnak le, hozzákapcsolódva az elsején megnyílt új kódokhoz. Ez a kapu az egész dimenzionális térben érzékelhető és látható. Sejtjeink fénycellái napelemként működve szívják magukba az energiát, mellyel a finomanyagi test kiépülését segítik elő. Csakráinkba belekerül egy új erő, mely átalakítja frekvenciájukat és behangolja a bennük áramló energiafény minőségét. A kristályosodás szellemi folyamata elérte azt a szintet, mikor a csakrák térszerkezete összehangolódik a szellemi, lelki és fizikai test tudati energiáival, az Istenember kódok eddigi rezgéstartománya szerint. Furcsa testi tünetek keletkeznek, melyek néha testenkívüliség érzésével járnak át. Ilyenkor magasabb aspektusodba kerülsz és figyeled az alattad zajló energiahangolást. Majd hirtelen újra visszatérsz magadba, de mintha már másképp rezegnél, éreznél, mert egy új frekvenciaszintre álltál…


J ú n i u s  6 - 7 .  –  6-án egy „Fénylétra” válik használhatóvá lényünkben, mely segíti magasabb tudatosságainkba való belépést. Ez egy segítő erő, az Ég ajándéka, mely látható a szívedből kiindulva szellemi létezésed irányába. Ezen a Fénylétrán meglátogathatod lelki tereidet és szellemi létezésed. A létra fokaira lépve tudatosságod egy-egy magasabb tartományába érkezel. Így segít neked a kegyelem, hogy megértsd, létezésed sokkal több, mint elgondolod… Ezen a napon segítő angyalok tartják ezeket a létrákat és szellemi vezetőd vár minden egyes lépés után, hogy megmutassa Önmagad „rejtelmeit”. Kérd Felsőbb Éned vezetését és hagyd, hogy részese légy a csodának, ami te Magad vagy!
A segítő út a hónap végéig nyitva marad, hogy megismerésed minél szélesebb lehessen.
7-én ezen a fénylétrán aranyfény kezd leáradni, hogy Isteni áldással töltse meg tereidet. Megmutatja neked, hol kell fejlődnöd, változnod, mert azokon a területeken nyomást érezhetsz. Szeretettel vidd oda figyelmedet, és engedd el onnan azt a blokkot, mely a szorítást okozza. Ismerd fel, mi gátolt eddig abban, hogy teljessé váljon az a részed. Bocsáss meg és oldd fel! Ezután nem kell mást tenned csak engedned, hogy betöltsön téged a Fény úgy, ahogyan arra szükséged van.


J ú n i u s  12 - 13 .  –  Pünkösd napjain a Remény Fényei érkeznek a Földre. A Szentlélek energiái áradnak le hozzánk és szentesítik meg isteni hovatartozásunkat. Ehhez azonban hittel és szeretettel ki kell jelentenünk: Istenhez tartozom!
Ezek a napok olyan lehetőséget kínálnak, melyekkel elfogadhatjuk isteni létezésünk minden ajándékát és ráléphetünk a mesteri útra. A Szentlélek ereje kapcsolja össze bennünk a hármas egységet az Istentudat Fényei által. A Szentlélek az a megszentelő Fényerő, mely minden isteni eredetet elfogadó létező sajátja. Ez a Tudatosság maga Isten, az EGYetlen Lélek, mindent mindennel összekötő, maga a Kiáradás! A Szentlélek hozta létre a teret, melyben a Teremtés megnyilvánulttá válhatott, így ha elfogadjuk isteni Létünket, a Szentlélek ereje nyit újabb teret bennünk az Univerzum erőire.

J ú n i u s  18 - 19 .  –  Ez a két nap energetikailag fordulópont a hónapban, egy energetikai átkötés történik mind az emberi, mind pedig földi szinten. Nekünk egyrészt azért, mert dimenziócsakráink megnyílnak és lélek-hangoló szellemi tudatosság fények áradnak végig Lét-tengelyünkön, belépve azon agyi csatornákba, melyekkel ezek a felsőbb csakrák kommunikálnak. A rezgések idegpályákon jutnak el minden sejtünk vezérlőrendszeréhez és a Fény-DNS-ekhez. Másrészt a Föld energetikai rendszerében folyó hangolások is erőteljesek, mert Földanya merkabája is egy újabb rezgésre áll be. Ez érezhető lesz a mi energiánkban is, hiszen az „összerezgés” ilyenkor elkerülhetetlen. Pihenjünk, és ha lehet menjünk ki a zöldbe.

J ú n i u s  21 .  –  Nap-forduló. Az átforduló erők az eddigi lélekmag hangolások energiáit Léttengelyünkön át a Teremtő központba kötik, ahol sorsfonalunk szálát ezzel átvilágítják. Ez esetlegesen karma- korrekciók végrehajtását eredményezheti fejlődésünk és tudatosodásunk okán. A Föld és dimenzionális tere energetikájában is változás áll be, mert a „régi” tartó- pillérek helyére az Új Rend építőkövei kerülnek. A lebontó hatások erőteljesebben érezhetők, de mindez előszele az Újjáépítés energiáinak. Az energiák a Napkapu megnyíló fényének vonalán áradnak a térbe, és a fogyó Hold csatornáján át küldik ki a lebontott energetikai „felesleget”. Engedjünk az energetikai átmosásnak, és kérjük Felsőbb Énünket vezényelje le ezeket a tisztító hangolásokat bennünk.

J ú n i u s  22 .  –  Mesteri lények csapata érkezik a Földre, hogy az Új krisztusi Rend pilléreit (építőköveit) beaktiválják. A Fényentitások vezetője a Metatron-rend bölcse, aki Fényével bevilágítja a Tudatosság tereit a Földön. Munkájukat az angyali seregek és Mihály arkangyal felügyeli és őrzi. Az energiák egyszerre leáradó és felszálló érzéseket is kelthetnek, ahogy a szellemlények ezeket a Fénysugarakat kötözgetik.

J ú n i u s  23 .  –  Angyali fénygyűrű épül ki a Föld körül, melyben angyali lények körtánca kelt örvénylő energiákat a dimenzionális térben. Ez a spirális erő arra hivatott, hogy kiemelje a Föld energetikai teréből a már felszabadult, de az emelkedésnél gátló erőként domináló energiákat. Egy felfelé emelő erő kezd el dolgozni, melyben a Kozmosz tisztaságát vigyázó angyalok (Erők angyali szintjei) munkája érvényesül, akik ezt az „energetikai szemetet” felemelve magasabb szintre, elhárítják.

J ú n i u s  25 .  –  A kollektív térben olyan csatornák nyílnak, melyeknek tudatosságot megvilágító, azaz Fénytudatot bekötő hatásai érvényesülnek. Kitágul az egyéni emberi tudati tér is és olyan megtapasztalások tanúi lehetünk, melyek erősítik belső bizonyosságunkat szellemi hovatartozásunkat illetően. Ezek a Fénycsatornák a Magasrendű Fénytudat rezgéseit közvetítik, de csak ott tudnak megkötődni, ahol nyitott szívre és szellemre találnak. Rezgéseik nem tapadnak meg az alacsonyabb energiatérben, s bár átvilágítják és átrezgik azt, beépülni csak meghatározott rezgéstartománynál képesek. Ezért fontos, hogy gondolati és érzelmi tereinket tisztítsuk meg, hogy megnyílhassunk a Fénynek és befogadhassuk a Tudatosság Új dimenzióit.
A leérkező Fények a nemzeti Fénytudat terére is hatással vannak, ezért imáinkkal segíthetjük Nemzettudatunk tisztulását és az ÚJ Eszmék, az isteni Világosság térnyerését benne.

J ú n i u s  29 - 30 .  –  A hónap két utolsó napja nagy energiákat hoz, melyek magas mesteri szintről érkeznek. Feltöltő hatásuk előkészít minket a várható próbákra és feladatokra. Olyan beáradó erőket érezhetünk magunkban, melyek mintegy feltöltik „lélek-, és test-akkumulátorainkat”, Fény-celláinkat. Ezek a cellák minden energiatér alapját képezik, mert erre épül fel aztán maga az energia-test.
Az elkövetkezendő időszak tiszta Hitet és fénylő Szeretetet kíván mindannyiunktól, mert a körülöttünk történő dolgok megpróbálóak lesznek. Kitartásunkra most szükségünk van, mert aki elkeseredik és enged a negatív gondolatok és érzések lehúzó energiáinak, az „megfogható” lesz és külső körülmények által irányíthatóvá válik. Ilyenkor az ember kibillen belső egyensúlyából és elvesztheti a harmóniát a hármas egységben. Figyelmét kívülre helyezve, már enged a kényszerítő erőknek és így egyre jobban beleveszhet a „kilátástalanságba”. A tiszta Hit, és a Szeretet által történő szellemi irányítás az, ami kivezethet minket mindenkor a sötétből. Önnön lényünkön át tudunk csak kapcsolódni a Feltétlen Szeretet krisztusi erőihez, krisztusi Énünkhöz.
A Remény sugarai már itt vannak és csak arra várnak, hogy magunkhoz szólítsuk őket. Zadkiel az imádság arkangyala segít a Remény sugarát magadba engedned, csak kérd őt.
Ha magadba hívod a Reménység erejét, feltöltekezhetsz azzal az isteni Fénnyel, mely benned ragyog a legnagyobb nehézségek közepette is, mutatva a kiutat, mely sorsodon vezet.

Nincsenek megjegyzések:

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com