Nem kell háború!


Sajnos mást nem tudok tenni az ügy érdekében, csak elmondhatom, hogy mit érzek. Elszorul a szívem, ha látom a TV-ben, vagy a képeken, könyvekben, hogy mit okoz a háború. Féltem a Földünket, a helyet, ahol élünk, ami otthont és életet ad nekünk. Nem értem, hogyan lehetséges az, hogy vannak olyan emberek, akiknek más életek kioltása örömet és élvezetet nyújt. Hogy lehetséges az, hogy az emberiség többsége nem veszi figyelembe, hogy a jelenlegi életformájával mennyi kárt, és milyen óriási méretű pusztítást okoz bolygónkon. Félek attól, hogy ez a folyamat már visszafordíthatatlan, és hiába próbálkozunk , nem tudjuk megmenteni a világunkat.
Mivel semmi mást nem tudok tenni, hát írok róla. Legalább nem tartom magamban. Talán Te is, aki most olvasod ezeket a sorokat, egyetértesz velem, és ha Te sem tudsz mást tenni, legalább írj róla néhány sort! Hátha elegen leszünk ahhoz, hogy ráébresszünk sok-sok olyan embert is a béke fontosságára, akik valóban tudnak tenni érte.

2 megjegyzés:

Ildikó írta...

Szia Dia!
Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy vannak még emberek, akik törődnek a Világ sorsával!
Nagyon elszomorít, hogy egyre több a "pusztító" ember a Földön, akiket nehéz megállítani.
A Családom és én azon vagyunk, hogy megóvjuk, védjük a természetet, és a körülöttünk lévő állatokon segítsünk.
Sajnos ebben a rohanó világban egyre kevesebben vagyunk, akik így gondolkodnak, cselekednek, de egy IGAZI ÖSSZEFOGÁSBAN bízva talán még nem késő.....
Köszönöm, hogy hozzászólhattam és nagyon szeretném, ha Minden Kedves olvasó elgondolkodna, hiszen az Ő és generációk sorsa múlik a tetteken.
Üdvözlettel: Ildikó

Dia írta...

Szia Ildikó!
Boldog vagyok, hogy leírtad a véleményed és megosztottad velünk a gondolataidat!
Nekem is az a vágyam, hogy minél többen elgondolkodjanak erről a témáról, és ha sikerül bárkiben is akár csak egy aprócska gondolat, vagy halvány érzés erejéig is megmozdítani valamit , az nekem már elég :)

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com